EnglishไทยDansk

Mobil App Udvikling

Før din unikke iPhone app idé ud i livet med vores hjælp! Du har ideen, mens vi står for design, programmering, test, og indsendelse til Apples App Store. Det mobile software marked boomer, så lad være med at være den sidste, der stiger på toget. Vores mobile app programmører står klar til at tilbyde skræddersyet udvikling af nye apps til iOS, både iPhone og iPad.

iPhone apps og iPad apps

Apples iOS devices revolutionerede den måde vi bruger telefoner på, og åbnede et helt nyt segment for små, kreative, og nyttige mobile programmer.

Drag fordel af funktionalitet såsom multi-touch gestures, accelerometer, GPS, notifikationer, og meget mere, når du skaber dit involverende og sjove app til dine brugere.

Vores iOS programmører bruger Apples Xcode udviklingsmiljø og Objective-C til at håndkode din app.

 

Vidste du?

Software Consult er en Microsoft Certified Partner og vore programmører er også Microsoft certificerede. Hvorfor nøjes med mindre?

 
 

+45 3699 0101
Software Consult on LinkedIn
 

Software Consult tilbyder dansk software udvikling til rimelige priser, med fokus på Microsoft ASP.NET web applikationer og Umbraco CMS websites. Virksomheden er en Microsoft Certified Partner og beskæftiger Microsoft certificerede software udviklere, fx junior og senior C#.NET programmører, database designere, software arkitekter, og projektledere. Umbraco CMS er et Open Source ASP.NET Content Management System kodet i C#.NET.

© Copyright 2007-2011 Software Consult - Professionel Software Udvikling