EnglishไทยDansk

Outsourcing til Thailand

Software Consult tilbyder unik outsourcing af dansk-sprogede udviklingsopgaver til vores udviklingsafdeling i Thailand. Vi snakker dansk og projektlederne i Thailand er danske. Gå ikke på kompromis med det danske sprog bare fordi du vil outsource!

Anderledes outsourcing -- på dansk!

Software Consult har danske projektledere og danske udviklere udstationeret i Thailand. Dette giver store fordele:

  • Mulighed for dansk-sprogede projekter.
  • Udnyt den billigere arbejdskraft i Thailand.
  • Daglig kommunikation sker på dansk.
  • Danske datalogi-uddannede projektledere og udviklere med dansk sans for kvalitet og grundighed kontrollerer alt arbejde.

Hvorfor ikke outsource til Indien?

Vi bruger danske medarbejdere under hele projektforløbet, til forskel fra indiske selskaber. Slut med at oversætte dokumenter til engelsk, slut med pinagtige telefonsamtaler på gebrokkent engelsk. Der sidder altid en dansker i den anden ende hos Software Consult.

Tung kommunikation på engelsk, hvor sproget ikke er nogen af parternes modersmål, er en betydelig kilde til fejl og dyre misforståelser. Denne risiko har Software Consult elimineret ved at tilbyde danske konsulenter som snakker dansk.

Indisk outsourcing er kendt for billig, men hovedet-under-armen præget udvikling. Udviklerne følger de udleverede specifikationer uden at overveje fejl som kan være til stede i kravene eller software designet. Hos Software Consult sørger vore danske udviklere for rådgivning, feedback, support, og almindelig sund fornuft. Det betaler sig.

Outsourcing er en god ide

Der er penge at spare ved at vælge outsourcing, og hvis du går med tanker om at gøre det, har du igennem os fundet den helt rigtige virksomhed at kontakte. Vi har allerede en stor erfaring på området, og kan på en enkel og god måde sætte dig ind i de mange muligheder, der er. Når du vælger os som samarbejdspartner, får du en stærk samarbejdspartner, der har 100 procent fokus og overblik over outsourcing. Dermed får du en samarbejdspartner, der koncentrerer sig om det, vi er bedst til, så du kan koncentrere dig om de kernekompetencer, der ligger i dit firma. Med viljen til at yde det ekstra der skal til, skaber vi løsninger, der kan betale sig for vores kunder, og som sikrer at din kontaktflade udadtil, fremstår lige så kvalitetsstærkt som de produkter, du tilbyder.

Hør mere om outsourcing

Du er velkommen til at kontakte os på telefon, per mail eller igennem vores hjemmeside, og høre mere om dine muligheder. Vi giver gerne råd og vejledning, der sikrer, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag, også inden en eventuel aftale indgås. Vi ser gerne, at du betragter os som din samarbejdspartner, en samarbejdspartner der kan hjælpe dig til at få en moderne og effektiv brugerflade, ligesom et samarbejde med os giver dig adgang til ekspertrådgivning fra vore danske medarbejdere. Det kan ofte være en tung ting for den enkelte virksomhed at udvikle de rette apps og brugerflader, og det kan også være en ting, der afbryder den vante arbejdsgang, men med os som din samarbejdspartner er det heldigvis ikke nødvendigt.

Kontakt os for branchens bedste outsourcing

Vi er de rette at kontakte i denne forbindelse, og vi ser frem til at udføre et stykke arbejde for dig, som kan betale sig for begge parter!

Kontakt os allerede i dag, helt uforpligtende, for at høre mere. Vi svarer inden for 24 timer.

Dit navn
Dit firma
Din email
Besked

 

 

Vidste du?

Software Consult har leveret dusinvis af høj-kvalitets Umbraco CMS websites!
 
 

+45 3699 0101
Software Consult on LinkedIn
 

Software Consult tilbyder dansk software udvikling til rimelige priser, med fokus på Microsoft ASP.NET web applikationer og Umbraco CMS websites. Virksomheden er en Microsoft Certified Partner og beskæftiger Microsoft certificerede software udviklere, fx junior og senior C#.NET programmører, database designere, software arkitekter, og projektledere. Umbraco CMS er et Open Source ASP.NET Content Management System kodet i C#.NET.

© Copyright 2007-2011 Software Consult - Professionel Software Udvikling